Inschrijven

Startkaarten

Ieder kind dat meeloopt, moet in het bezit zijn van een geldige startkaart. Op deze kaart kun je elke avond stempels verzamelen. Begeleidende ouders kunnen een eigen startkaart kopen en laten stempelen. Maar ouders mogen ook zonder startkaart (gratis) met hun kind meelopen (1 ouder per kind). Uiteraard krijgen ze in dat geval geen medaille. Als ouders ook een medaille willen ontvangen, kunnen ze een startkaart op eigen naam kopen.

Kosten

Alles wordt duurder, maar de prijzen van de avondvierdaagse blijven hetzelfde als alle voorgaande jaren. Mede dankzij onze sponsors en de medewerking van alle vrijwilligers kunnen we de prijs laag houden. We zijn er trots op.

Voorinschrijving

Basisschoolleerlingen kunnen zich via school aanmelden. Zij krijgen hier van de school informatie  over. Voor deelnemers die zich niet via een school inschrijven zijn startkaarten te krijgen in de voorverkoop. Prijs € 5 voor de 5 of 10 km en € 4 voor de miniloop van 4km. De voorverkoop begint op maandag 15 april 2024. Voorinschrijven kan bij Jumbo Rhenen.

Na-inschrijving

Als je de voorverkoop hebt gemist, kun je ook op maandagavond 27 mei een startkaart kopen, tussen 17.30 en 18.30 uur bij de ingang van Sportcentrum ’t Gastland, Groeneweg 58, Rhenen. De prijs is dan € 6 voor de 5 of 10 km en € 5 voor de miniloop van 4 km. De prijs is inclusief 1 begeleidende ouder.