Inschrijven

Wil je meelopen met de Avond Vierdaagse in Rhenen? Dan kun je je op drie manieren inschrijven:

Zit je op één van de basisscholen in Rhenen of Elst, dan kan je je via de school inschrijven.
Meelopen met de vierdaagse met op de laatste dag als beloning een medaille, kost €5. Loop je graag maar vind je de medaille niet belangrijk, dan betaal je slechts €3.50.

Zit je niet op één van deze scholen of loop je liever individueel mee, dan kun je je tussen 15 mei en 27 mei inschrijven bij het voorverkoopadres “Edwin en Janet”, Herenstraat 39 in Rhenen. Ook hier betaal je € 5 met medaille, en €3.50 zonder medaille.

Ben je te laat met inschrijven, of bedenk je op het laatste moment dat je toch nog mee wilt lopen? Na inschrijvingen is mogelijk bij de start van de avondvierdaagse op maandagavond 30 mei, vanaf 17.30 uur bij sportcentrum het Gastland  in Rhenen. Een na inschrijvingen met een medaille kost € 6,- per persoon, na inschrijvingen zonder medaille kost €4,50.

Deze na-inschrijving op maandag is ook voor de miniloop! (Dit kan dus niet op donderdag)

Voor de Miniloop zijn de inschrijfregels hetzelfde. Het verschil is dat je als kind onder de 12 onder begeleiding van een volwassenen moet zijn. Een (1) volwassene mag maximaal 4 kinderen onder zijn/haar hoede hebben. Het inschrijf formulier voor deze loop verschilt dus iets ten opzichte van de andere. Het inschrijfgeld voor deze loop is € 4,= als je na afloop een medaille wil. Zonder medaille kost deelname € 2,50.