Miniloop

Deze is vorig jaar voor het eerst gelopen en was direct een groot succes. Daarom bieden wij deze loop nu weer aan.

De loop is bedoeld voor de allerkleinste peuterspeelzaal of basisschoolleerlingen van groep 1 en 2. Andere mogelijk deelnemers voor deze loop zijn personen die fysiek niet in staat zijn grotere afstanden te lopen. Denk hierbij aan minder valide of oudere mensen. Deze loop is niet bedoeld voor mensen buiten genoemde doelgroepen!

Gezien de kwetsbaarheid van de doelgroep wordt er -zoveel mogelijk- een verkeersluwe route gelopen waarbij de lopers veilig van ’t Gastland naar de Beukenlaan kunnen lopen.  Waar mogelijk risico zou kunnen ontstaan worden de lopers overgezet door middel van verkeersregelaars. Vanaf de Beukenlaan lopen alle deelnemers onder muzikale begeleiding terug naar ’t Gastland. Onderweg aangemoedigd door het liefst zoveel mogelijk familie en vrienden.

Kinderen die met deze tocht meedoen moeten dit onder begeleiding van een volwassenen doen waarbij geldt dat per volwassenen er maximaal 4 kinderen mogen meelopen. Per kind zijn de kosten € 4,- . Inschrijven kan op dezelfde locaties als voor de andere afstanden.